Fællessang - Højskolesange - med Mathias Hammer

Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Mathias Hammer
Gratis

Højskolesangbogen er danmarkshistoriens bedst sælgende bog. Med sin lyrik, musik, historie og fællesskabsstyrkende formål, er den blandt grundstenene i vores nationale DNA.

I november 2020 udkommer en helt ny udgave af Højskolesangbogen. Mathias Hammer, der er pianist, musikformidler, radio- og TV-vært, har været en del af højskolesangbogsudvalget, som har skullet vælge sange til den nye sangbog. Ved dette sangforedrag fortæller Mathias om udvalgets arbejde og om de mange overvejelser og dilemmaer, som man møder, når man skal forny den danske sangskat.

Og så skal der synges. Mathias Hammer sidder selv ved klaveret og akkompagnerer, når både de kendte klassikere og de nye hits skal synges som fællessang.