Aflyst: Læsegruppe med Eva Christoffersen

Mandag d. 17. maj 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:00
Sct. Lukas kirke, Falkoner Alle 40, 2000 Frederiksberg C
Eva Christoffersen
Det er gratis at deltage

Har du mistet en af dine kære og har du lyst til at spejle din sorg i litteraturen sammen med andre, der har mistet, så er dette gruppen for dig.

Hvad kan vi tilbyde dig ?

En hyggelig stund sammen med andre, der kan lide at læse.

Hvad går det ud på ?

Det centrale i en læsegruppe er teksten vi læser. At læse sammen er en anderledes måde at læse på, som skaber rum for fælles oplevelse og refleksion.

Vi læser dansk og udenlandsk litteratur. Ny såvel som gammel litteratur.

Det kræver ingen specielle forudsætninger eller forberedelse at være med. Læsegruppen ledes af en læseguide, som læser en novelle samt et digt op. Du skal ikke læse noget hjemme fra, du kommer bare og sætter dig til rette.

Vi arbejder med teksten og med livet

” Enhver kunstners mål er at bremse bevægelsen og fastholde den, for at en fremmed på et eller andet tidspunkt kan læse den og vække den til live igen ” William Faulkner .

Lige dette sker i læsegruppen, at for længst døde forfattere ”vækkes til live” og vi får talt om dem, deres samtid og kunst. På baggrund af teksten trækker vi tråde til vores liv før og nu.