Natkirke. Gladsaxe Folkekor

Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Bettina C. Tranberg
Fri entre

Kl. 19 Jazzandagt med pianist Olivier Antunes, Daniel Lindberg på saxofon og sognepræst Bettina C Tranberg.

Pause - vi serverer en lille forfriskning.

kl. 20.00 Koncert-gudstjeneste med Gladsaxe Folkekor  med fællessang. Koret vil synge følgende sange

Viva la Vida (Coldplay)

Angels (Robbie Williams)

Seasons of Love (fra “Rent”)

Anthem (fra “Chess”)

Hallelujah (Leonard Cohen)

Rhythm of Life (fra “Sweet Charity”)

To be or not to be (Leo Mathiesen)/ Strangers in the Night (Sinatra)

I Danmark er jeg Født (HCA, Sebastian)

Påls Fuge (Tveit)

Tourdion (fransk middelaldervise)

Gladsaxe Folkekor er et voksenkor bestående af ca. 60 amatørsangere i alle aldre. Koret har siden starten i 1986 været tilknyttet Gladsaxe Teater, men er i dag som et selvstændigt kor med egne koncerter, performances og udlandsturnéer. Gennem tiden har koret konstant søgt nye veje og bevæget sig indenfor mange genrer. Koret har et alsidigt repertoire, der spænder vidt fra musical og klassisk over rock, pop og jazz til danske sange. Korets dirigent er Christian Dahlberg, og Sverre Larsen er pianist.

Gudstjeneste  med performance, kunst, litteratur og musik i kirkerummet