Sorgruppe for unge mellem 16-26 år.

Dato Onsdag d. 29. juli 2020, Kl. 09:00 til kl. 11:00

Sorggruppe for unge mellem 16 og 26 år Sorggruppen når der er nok deltagere i gruppen. Gruppen kører kontinuerligt. Sommerferie i juli.

Vi byder på kage og te/sodavand.

Sorggruppen er for dig, der har mistet. Det kan være en forælder, en søskende eller en ven/veninde. Gruppen er et sted, hvor du møder genkendelse, støtte og forståelse. Du kan dele tanker, følelser, overvejelser og spørgsmål med andre unge i samme situation. Der er plads til både vrede, tårer og latter.

Sorggruppen ledes af sygeplejerske Lene Callesen og sognepræsterne Bettina C Tranberg og Karin Franijeur Znaider.

Vil du at deltage i sorggruppen, så kontakt Bettina C. Tranberg på bech@km.dk /mobil 2665 9892 eller Karin Franijeur Znaider på kfs@km.dk/mobil 4012 1550 for en indledende samtale.