NATKIRKE - Disneykoncert med Gladsaxe folkekor

Sted Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Bettina C. Tranberg
Gratis

kl. 19 Jazzandagt med Mads Granum pianist, Daniel Lindberg på sax og sognepræst Bettina C Tranberg. Sopran Rebekka Mortensen og Kathrine Pitarch. Denne andagt byder på nye sange skrevet af bl.a. Iben Krogsdal, Møllehave, Lisbeth Smedegaard med musik komponeret af Mads Granum.

Vin- og tapaskøkken i våbenhuset

kl. 20.30 Koncert med Gladsaxe Folkekor

Temaet for denne koncert er Disney;  der er skrevet mange smukke sange, og lavet mange flotte korarrangementer i dette univers, og koret vil til koncerten give en prøve på nogle af disse.

Gladsaxe Folkekor er et voksenkor bestående af ca. 60 amatørsangere i alle aldre. Koret har siden starten i 1986 været tilknyttet Gladsaxe Teater, men er i dag som et selvstændigt kor med egne koncerter, performances og udlandsturnéer.Gennem tiden har koret konstant søgt nye veje og bevæget sig indenfor mange genrer. Koret har et alsidigt repertoire, der spænder vidt fra musical og klassisk over rock, pop og jazz til danske sange. Korets dirigent er Christian Dahlberg, og Sverre Larsen er pianist.