Musikgudstjeneste Valentin´s filmmusik v/Bettina C. Tranbergl

Dato Torsdag d. 20. februar 2020, Kl. 17:00 til kl. 17:30
Sted Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Musik fra forskellige stilarter går i dialog med både bibeltekster, moderne digte og prosa.

Musik,  prædiken og kontinuerligt nadver

Vi har fundet perfekte Valentines filmmusik til denne musikgudstjeneste. Vi fejrer kærligheden.

Sankt Valentin

Legenden fortæller, at Valentin kom til Rom i år 270 for at støtte de kristne, som dengang blev forfulgt af kejser Claudius. Snart blev Valentin dog selv fængslet og skulle tjene hos en fornem familie, som havde en blind datter. Valentin helbredte datteren ved bøn, og hele familien omvendte sig til kristendommen.

Valentinskort

Da Valentin havde omvendt familien, fængslede kejseren ham og dømte ham til døden. Før sin død forelskede Valentin sig i fangevogterens datter, og det lykkedes ham at smugle et kærlighedskort ud til hende. Det blev det allerførste Valentinskort.