Christmas Carols - Musikgudstjeneste

Dato Torsdag d. 3. december 2020, kl. 17:00
Sted Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Musik fra forskellige stilarter går i dialog med både bibeltekster, moderne digte og prosa.

Mens vi venter på at det bliver jul..

Når vi synger de engelske Christmas Carols, synger vi os ind i en salmetradition, som på imponerende vis skaber et helt særligt juleunivers. De engelske julesalmer er storladne og triumferende. Det er stort og himmelstræbende og uden mislyde. Ren fryd og glæde. Julen har stadig englelyd, for vi er også i Betlehem og på marken udenfor. Men vi er samtidig her, i Sct. Lukas kirke og det er denne kirkes tag, der går hul på. Og når vi sammen med Guds engle vandrer op og ned ad salmernes tonestige, så er os – kirkens menighed, englene gæster. Og så må vi se om det er muligt at fortone julesorgen, så juleglæden kan indfinde sig.