Sebastian - Musikgudstjeneste

Torsdag d. 6. maj 2021, Kl. 17:00 til kl. 17:45

Musikgudstjenesten: Musik, prædiken og kontinuerligt nadver. Fadervor og velsignelse. Hvis forholdene tillader det, synger vi sammen ellers vil koret opfører sangene.

Knud Torben Grabow Christensen eller Sebastian - født i 1949, Sønderborg - er en dansk sanger, musiker og komponist.

Sebastian begyndte sin karriere i slutningen af 1960'erne hvor han rejste rundt med "Sommerferiebussen" i Danmark og sang sange i en duo der hed Night And Day. Siden 1971 har Sebastian solgt over to millioner plader. Han har komponeret en lang række succesfulde musicals. Derudover har han givet mere end 1.000 koncerter og samarbejdet med en lang række kunstnere heriblandt Lis Sørensen, Sissel Kyrkjebø og Sara Grabow.