Lis Sørensen og Anne Linnet Musikgudstjeneste

Torsdag d. 3. juni 2021, Kl. 17:00 til kl. 17:45

Musikgudstjenesten: Musik, prædiken og kontinuerligt nadver. Fadervor og velsignelse. Hvis forholdene tillader det, synger vi sammen ellers vil koret opfører sangene.

Historien om Anne, Sanne og Lis er historien om tre stærke personligheder og stemmer, som fandt hinanden i et frugtbart musikalsk samarbejde præget af boblende spilleglæde, enorm energi og en stor bunke selvtillid og tro på, at de havde noget at byde på. Ingen korpigemanerer her! Næ, de stillede sig som det naturligste i hele verden allerforrest på scenen, fyrede den af og brugte deres kvindelighed som en spændstig kraft, der satte ild i både tekster og i sceneshow.