Musikgudstjeneste

Dato Torsdag d. 1. oktober 2020, kl. 17:00
Kirken, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg, Danmark

Musik fra forskellige stilarter går i dialog med både bibeltekster, moderne digte og prosa.

Musik, prædiken og kontinuerligt nadver

Sting, egl. Gordon Sumner, f. 2.10.1951, britisk sanger, bassist, guitarist, sangskriver, producer og skuespiller. Efter at have spillet jazz og eksperimenteret med rockmusik blev han 1977-86 frontfigur i periodens populære new wave-trio The Police.

I 1985 udsendte han sit første soloalbum, det jazzinspirerede, men tematisk og stilistisk differentierede The Dream Of The Blue Turtles, der bl.a. indeholdt hits som If You Love Somebody Set Them Free og Fortress Around Your Heart.

En række efterfølgende livekoncerter blev dokumenteret på dobbeltalbummet Bring On The Night (1986). Siden fulgte bl.a. de stemningsmættede album Nothing Like The Sun (1987) og The Soul Cages (1991).

Sting har komponeret filmmusik og haft filmroller i bl.a. Brimstone and Treacle (1982, Brimstone) og Stormy Monday (1988). Han udsendte i 2006 gennem pladeselskabet Deutsche Grammophon albummet Songs From The Labyrinth med sange af John Dowland; musikken blev indspillet med den bosniske lutenist Edin Karamazov (f. 1965).

Sting betoner det improvisatoriske element i sin musik, der også er karakteriseret af en stærk akustisk præget sound. Sting har gennem hele sin karriere haft som ideal at markere holdninger via sin kunst og er opmærksom på, at han som udøvende kunstner har mulighed for at rejse penge til og medieopmærksomhed omkring projekter af humanitær og miljømæssig karakter.