Dee Dee Warwick - Musikgudstjeneste

Dato Torsdag d. 3. september 2020, kl. 17:00
Sted Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C

Musik fra forskellige stilarter går i dialog med både bibeltekster, moderne digte og prosa.

Musik, prædiken og kontinuerligt nadver

Dee Dee Warwick startede karrieren som i duoen The Gospelaires sammen med sin storesøster Dionne Warwick, der siden blev noget mere kendt som solist end Dee Dee Warwick med hits som ”Walk On By”, ”I Say A Little Brother” og ”Do You Know The Way To San José?”. Dionne Warwick var i øvrigt til stede hos Dee Dee, da hun døde.
Dee Dee Warwick var i sine unge år korsanger for Aretha Franklin og Wilson Pickett og havde siden adskillige hits i 60’erne og 70’erne. Heriblandt ”Foolish Fool”, ” She Didn't Know (She Kept on Talking)” og ”I'm Gonna Make You Love Me”. Sidstnævnte blev senere fortolket af Diana Ross And The Supremes. Dee Dee Warwick blev endvidere to gange nomineret til en Grammy.

Dee Dee Warwick holdt musikalsk ret lav profil op gennem 80'erne og 90'erne, men optrådte fra 2006 som korsanger på sin storesøsters turné "My Music And Me", ligesom hun medvirkede på hendes seneste album, "Why We Sing" fra i år.

Ud over at have en berømt storesøster var Dee Dee Warwick også kusine til Whitney Houston, og dermed var gospelsangerinden Cissy Houston hendes tante.