Forårskoncert AFLYST pga. coronasituationen

Søndag d. 15. marts 2020, kl. 15:00

I år har vi glæden at kunne præsentere oboist Henrik Goldschmidt som solist

Henrik behøver måske ikke en nærmere præsentation, da han med sin musik og menneskesyn når vidt omkring. Han er solooboist i Det Kongelige Kapel og initiativtager og leder af The Middle East Peace Orchestra. Derudover stiftede Henrik Goldschmidt i 2001 Goldschmidts Akademi, som er en gratis musikskole for børn på Nørrebro i København.

Koncertprogrammet i 2020 er broget, med det bedste fra nær og fjern. Karl Jenkins, en engelsk komponist født i 1944 har komponeret stykket Palladio i 3 satser. Vincenzo Bellini en italiensk komponist er mest kendt for sine 10 operaer, heriblandt den nok mest spillede; Norma. Vi har hans obokoncert på programmet. Årets solist, Henrik Goldschmidt, er manden bag et stykke vi har fornøjelsen af at uropføre og derudover spiller Con Fuoco ”selvfølgelig” Ennio Morricones Gabriels obo.

Dirigent; Jørgen Fuglebæk