Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sct. Lukas Kirke
Kirken tæt på alt Metroen, Frederiksberg Center og Universitetet

Kultursøndag foredrag med hospitalspræst Preben Kok

Dato
Søndag d. 4. juni 2023, Kl. 11:30 til kl. 13:30
Sted
Sct. Lukas kirke, Falkoner Alle 40, 2000 Frederiksberg C
Medvirkende
Preben Kok
Pris
20 kr.

Når et menneske i 2023 har levet i over 70 år er det helt almindeligt at have samlet en masse nyttig viden, fortællinger og erfaring, som ofte har været givet videre i generationer. Det hele er blevet gjort tilgængeligt blandt andet gennem forældrene, familien, morgensangen, bibelhistorierne og bøgerne i skolen, den almene dannelse, kirkeklokkerne og den danske sangskat. 

Det har været til gavn i både vanskelige og lykkelige situationer og kan kaldes for almengyldige ledsagehistorier eller arvegods.

De yngre generationer i 2023 lever et liv som ofte baserer sig på at navigere i en individualistisk livsstil, hvor de fleste ønsker at være unikke. Mange af de værdifulde ledsagehistorier synes glemt, og der mangler ofte noget at læne sig op ad når livet brænder på.

Preben Kok ønsker med foredraget at gøre opmærksom på hvad vi i nutiden går glip af, som for bare få år siden var alment gældende og som kan være særdeles værdifuldt arvegods at give videre til de næste generationer. Så kom og opdag, hvad der ligger af værdifulde erfaringer i dine gemmer – og i kirken. 

Tilmelding kan ske ved at ringe til kirkekontoret mel.10-13 på tlf:30353599 ellers til kirketjeneren. Deltagerbetaling 20 kr. som afregnes på dagen eller på mobilepay 98237.