Maler og terapi kursus

Onsdag d. 17. august 2022, kl. 09:00
Sct. Lukas kirke, Falkoner Alle 40, 2000 Frederiksberg C

Er du i sorg, krise og udfordret af sygdom - menneskelighed, pædagogik, filosofi og psykologi og har brug for at komme i en sorggruppe eller i tegne- og maleterapigruppe?

Så begynder der nye hold i Sct. Lukas kirke ved kunstner Vera Barros og Sognepræst Bettina C Tranberg.

Tegne og male terapigruppe for dem der har mistet eller onsdage kl. 9-12. Kontakt Vera Barros, tlf. 2426 0543 eller e-mail: tegnemedvera@gmail.com

Vera Barros er kunstner. uddannet på universitet i Brasilien og Manufacture des Gobelins i Frankrig og, med flere ekstra uddannelser i flere lande. Hun har undervist i over 30 år og i de sidste 10 år har hun studeret teknikker og opdateret sin viden og udviklet tegne-og male terapikursus.

Mål - at skabe plads og integrere mennesker, som på grund af sorg, dårlig økonomi, fysiske og psykiske kroniske sygdomme, befinder sig isoleret. Med andre ord, skabe rum og integrerer disse mennesker som befinder sig i vanskelig situation. Pædagogikken, hun bruger, er at give hver enkelt plads til at være sig selv. Hun tilbyder ideer og opmuntring. Deltagerne vælger, hvad de vil, og har ret til at afvise det, de ikke kan lide.

Der er plads til 8 personer pr. hold. Deltagerne skal selv betale for materialer.

Sorggruppe samtalegruppe for voksne i ulige uger kl. 9-11. Kontakt sognepræst Bettina C Tranberg, tlf. 2665 9892 eller e-mail: bech@km.dk

Har du oplevet dødsfald blandt dine nærmeste og har du brug for at dele dine tanker, følelser og oplevelser og få sat ord på det svære? Så kunne sorggruppen i Sct. Lukas kirke være noget for dig? Ingen kan ikke gå gennem livet uden at miste én eller flere af sine kære. Det gør ondt, for vi har mistet nogen og noget i vort liv, der har betydning for os. Uanset om vi mister en ægtefælle, en god ven eller en kollega, kan tiden efter dødsfaldet være meget svær. Og uanset om det er et yngre eller et ældre menneske, man mister, kan sorgen sætte én helt i stå for en tid. Vi lægger stor vægt på, at sorggruppen er et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor vi støtter og lytter til hinanden. Dvs. når I deltager i sorggruppen, så har I tavshedspligt. Alle kan deltage uanset bopæl eller tro og tilbuddet er gratis. Der serveres kaffe og brød.