Natkirke - Dantes Guddommelige komedie

Fredag d. 24. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 22:00
Sct. Lukas kirke, Christian Richardts Vej 1, 1951 Frederiksberg C
Fri entre

Kl. 19 Jazzgudstjenesten ved pianist Sanne Graulund, saxofonist Daniel Lindberg, sognepræst Bettina C Tranberg. To sangerinder; navn offentliggøres gøres senere.

Pause: Tro og tapas.

kl. 20. 30 Dantes Guddommelige komedie, en oplæsningskoncert ved komponist og musiker Ann Falden og præst Lars Obel.

”Vis mig dit helvede, og jeg skal fortælle dig hvem du er”

Det er 601 år siden Dante Alighieri døde.  Han trådte ind i evigheden efter et omtumlet liv med politisk, litterær og åndelig søgen efter det nye menneske; Dante er renæssancemennesket, der træder ud af middelalderen.  Dante efterlod os ”la comedia”, ”Den Guddommelige Komedie”, Hvor han beskriver himmel og helvede – og placerer sin samtids personer, konflikter og dilemmaer i disse verdner. Det var vilkåret for 600 år siden – Og det er vilkåret i dag: Vi mennesker kan åbne både himmel og helvede for hinanden, så lad os undersøge forestillingerne sammen.